HEMEN İNCELE EN UYGUN FİYATLARLA CEP TELEFONLARI Yenilenmiş cep telefon ve aksesuarlarını inanılmaz fiyatlarla alın. TEKLİF ALIN TEKLİF USULÜ ALIM SATIM KURUMSAL CİHAZLARINIZ İÇİN Şirketiniz ürünlerini yenileme veya sadece satmak isterseniz size en uygun teklifi vermeye hazırız. Slide LAPTOPLARI GÖR Yenilenmiş Laptoplar 14 GÜN DENEME SÜRESİ 1 yıl garanti ve 14 gün içinde koşulsuz iade seçeneği, size alım rahatlığı sağlar. Slide HEMEN İNCELE En yeni ürünler. AKILLI SAATLER Yenilenmiş tüm elektronik ürünler sizin için kutusunda ve aksesuarları ile size ulaştırılır.
HAFTANIN EN İYİLERİ
  • Laptop
  • Bilgisayar
  • Tablet
  • Diğer Elektronik

Lenovo ThinkPad T540p i5-4.Nesil 8gb Ram 256gbSSD 15.6 HD Ekran

5,250.00
Güçlü ve dayanıklı ThinkPad T540p'de üretkenliği artırmak için tasarlanan sorunsuz ve hızlı işlemci, 15.6 inç yüksek çözünürlüklü bir ekran ve ergonomik bir klavye standart olarak bulunur. Ayrıca bilgisayar depolama alanı, bellek, grafik ve bütçe ile ilgili iş gereksinimlerinize en uygun şekilde yapılandırılabilir. Numerik Klavye rahatlığı Cihazımız yenilenmiş (Refurbished üründür) Cihazda hiçbir deforme yoktur. Çalışmayan aksamı yoktur. Tüm bakımları yapılmıştır. Temiz Ürün.

Samsung Galaxy J7 Prime 16GB Yenilenmiş 3 Ay Garantili

1,400.00
Yenilenmiş cihazdır. 3 ay garantisi mevcuttur Kutusuz Yurt içi cıhazdır. Şarj aleti yoktur.

Samsung Galaxy J7 16GB Yenilenmiş 3 Ay Garantili

1,000.00
Ekranda beyaz noktalar bulunmaktadır. Ön camda hafif bir kırığı var. 3 ay garantisi mevcuttur. Kutusuz Yurt içi cıhazdır. Şarj aleti yoktur.

Huawei Y5II 8GB Yenilenmiş 3 Ay Garantili

700.00
3 ay garantisi mevcuttur. Kutusuz Yurt içi cihazdır. Arka kapakta aşınmalar bulunuyor. Şarj aleti yoktur.

HP P221 22″ Geniş 1920×1080 Çözünürlük VGA/DVI LED Monitör

1,700.00
Ofis ve Ev kullanımlarına uygun geniş ekran HP Monitör. Tüm Monitörlerimiz Testleri yapılıp, kontrolleri sağlanmakta ve garantili bir şekilde satışa sunulmaktadır. Kurumsal Seri Üründür.

Kolay Geri Dönüşüm

1.

Cihazını Tanımla

Eski cihazınızı formumuza tanıt.

2.

Teklif Fiyatı

Formdaki Teklif Fiyatını Al.

3.

Ücretsiz Kargo

Cihazını Ücretsiz Kargola.

4.

Paran Cüzdanında

Onayın Sonrası Paran Cüzdanında.

YENİ GELENLER
  • BİLGİSAYAR
  • Laptop
  • Diğer Elektronik

HP Compaq EliteBook ProBook 8440p Docking Station HSTNN-I11X

586.80
HP Compaq EliteBook ProBook 8440p Docking Station HSTNN-I11X 90W - Gelişmiş Bağlantı Noktası Çoğaltıcı HP Compaq dizüstü bilgisayarınız için ideal yol arkadaşı, yalnızca dizüstü bilgisayarınızı istasyona bağlayarak tüm tipik masaüstü aksesuarlarınız için kapsamlı bağlantıya sahip bu gelişmiş yerleştirme istasyonudur. Ürünümüz 6 Ay garantilidir. Bütün testleri tamamlanmıştır. A kalite kozmetiğe sahiptir. Ürün kesinlikle orijinal ve Sıfırdır. Kurumsal ve toptan alımlar için formumuzdan veya WhatsApp'tan tarafımıza dönüş yapabilirsiniz.

HP EQ773AA 2400 Docking Station HSTNN-Q03X

226.80
HP EQ773AA 2400 Docking Station - Gelişmiş Bağlantı Noktası Çoğaltıcı HSTNN-Q03X HP Compaq dizüstü bilgisayarınız için ideal yol arkadaşı, yalnızca dizüstü bilgisayarınızı istasyona bağlayarak tüm tipik masaüstü aksesuarlarınız için kapsamlı bağlantıya sahip bu gelişmiş yerleştirme istasyonudur. Ürünümüz 6 Ay garantilidir. Bütün testleri tamamlanmıştır. A kalite kozmetiğe sahiptir. Ürün kesinlikle orijinal ve Sıfırdır. Kurumsal ve toptan alımlar için formumuzdan veya WhatsApp'tan tarafımıza dönüş yapabilirsiniz.

HP 6930P 6910P Business Notebook Docking Station KP080AA HSTNN-I09x 483203-001 469619-001

1,078.80
HP KP080AA 120W Gelişmiş Bağlantı Noktası Çoğaltıcı HSTNN-i09X HP Compaq dizüstü bilgisayarınız için ideal yol arkadaşı, yalnızca dizüstü bilgisayarınızı istasyona bağlayarak tüm tipik masaüstü aksesuarlarınız için kapsamlı bağlantıya sahip bu gelişmiş yerleştirme istasyonudur. Ürünümüz 6 Ay garantilidir. Bütün testleri tamamlanmıştır. A kalite kozmetiğe sahiptir. Ürün kesinlikle orijinal ve Sıfırdır. Kurumsal ve toptan alımlar için formumuzdan veya WhatsApp'tan tarafımıza dönüş yapabilirsiniz.

Altın Uçlu 8K Ultra Hd 2.1v Örgülü HDMI Kablo

239.90349.90
  • 8K@60, 4K@120 çözünürlük, Dinamik HDR, eARC, ALLM, QFT, QMS, VRR
  • Önceki HDMI sürümleriyle geriye dönük uyumludur ve herhangi bir HDMI cihazıyla kullanılabilir.
  • Örgülü kaplamadır, kolay kolay kopmaz ve ezilmez.
  • HDMI 2.1 spesifikasyonuna göre en yeni HDMI kablosudur.

Siz Kullanıcılarımızdan Gelen Yorumlar

Alışveriş deneyimlerinizi,

Aldığınız ürünlerin videolarını bize gönderin,

Burada yayınlayalım, sizde bir sonraki alışverişlerinizde kullanacağınız 50₺ lik hediye çeki kazanın.

K I S A C A

YENİLENMİŞ CİHAZLAR

NEDİR VE ALINIR MI?

1. NEDİR BU YENİLENME?

Yenilenmiş kelimesinden de anlayacağınız üzere satın aldığınız model firma tarafından bir takım işlemler ile sıfır ayarına getirilmektedir.

2. HATASI ÇIKAR MI?

Yenilenmeye alınacak bir cihaz yazılım, donanım ve gövde üzerinde gerçekleştirilecek birtakım işlemlerin ardından sıfır kondisyonuna ulaştırılarak yeniden satılır. Ürünler %100 kontrolden geçtiği için de sıfır cihazlardaki hatalı çıkma oranından daha düşük seviyededir, hatta bu oran sıfır denilebilir.

3. GARATİ VE ÖZELLİKLER

Aldığınız tüm cihazlar firmamız tarafından en az 12 ay garanti kapsamındadır. Yine tüm cihazlar sıfırı ile hiçbir eksik özellikleri bulunmamaktadır. Bir fark olması durumunda zaten ürün açıklamalarında bu belirtilmiş olacaktır.

4. VERİLER NE OLUYOR?

Telefonun ve diğer cihazların depolama alanında tutulan bilgiler ve eski kullanıcılara ait tüm veriler, özel program desteği ile kalıcı olarak silinir. Bu sayede yenilenmiş cihazları satın alan kullanıcılar, fabrika ayarında bir cihaza sahip olur. Ayrıca, telefon bilgileri sorgulanarak cihazın çalıntı olup olmadığı ya da IMEI kayıtlı olup olmadığı da kontrol edilir.

5. NE KADAR UCUZ?

Yurt dışında son derece yaygın olan cihaz yenileme sistemi, ülkemizde de daha cazip fiyatlarla elektronik cihaz almak isteyen kullanıcılara çok sayıda alternatif sunar. Normal satış fiyatına göre yaklaşık %40-60 arası indirimli fiyatlar üzerinden satışları yapılır.

Blog Yazılarımız